Over DNN Evoq

Educo MultiMedia bouwt websites gebaseerd op DNN community edition, een zeer betrouwbaar CMS. DNN is gebruiksvriendelijk, biedt veel basis functionaliteit en is uitbreidbaar.

Eenvoudig in het gebruik

DNN is gebruiksvriendelijk, veilig en erg compleet. Het beheren van pagina’s en inhoud is eenvoudig en intuïtief. Wie met een tekstverwerker om kan gaan kan ook met DNN werken. DNN is geschikt voor het ontwikkelen en onderhouden van bijna alle soorten websites, intranetten en webapplicaties. Sinds 2010 bestaat de mogelijkheid sites op basis van DNN te maken voor handheld' s.

Een website ontworpen met DNN kan vanuit iedere computer met toegang tot het internet worden beheerd en aangepast. 

CMS

DNN is een webapplicatie en een sterk Content Management Systeem (CMS ).

Een website met CMS is een gebruiksvriendelijke website waarin je eenvoudig de inhoud van je site kunt invoeren, wijzigen en updaten zonder dat je uitgebreide kennis van websites en HTML nodig hebt.

Open Source systeem

Binnen DNN worden de werelden van Open Source en Microsoft verenigd tot een ijzersterke combinatie. DNN kent een wereldwijde, betrokken community die het platform continu verrijkt en uitbreidt. Tegelijkertijd maakt het deel uit van de Microsoft-familie, waardoor een stabiele omgeving wordt gegarandeerd.
DNN is opgebouwd uit krachtige standaardmodules, die kant-en-klare componenten van een website of portal vormen. HTML-tekst, Afbeeldingen, Links, FAQ, Contact of weblog: de lijst van mogelijkheden is lang en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe modules.

DNN heeft inmiddels al meer dan 700.000 geregistreerde gebruikers. 

Scheiding content en ontwerp

De content, ofwel inhoud, en het ontwerp zijn bij DNN volledig gescheiden. Als op een later tijdstip de vormgeving van uw website wijzigt kan deze er eenvoudig overheen worden gekopieerd. De data blijft behouden, deze hoeft dus maar één keer te worden ingevoerd. Dezelfde inhoud is daarna in een andere vormgeving zichtbaar. 

Functionaliteit

Er zijn enorm veel mogelijkheden binnen DNN, wij sommen de belangrijkste functionaliteit voor je op; blogs, datamanagement, documenten uitwisseling, e-commerce, forums, fotoalbum, informatiepagina’s, nieuwsbrief functionaliteit, online winkel, online agenda functionaliteit, zoek functionaliteit.

Skin

De vormgeving van de site noemt men een skin in DNN. Educo MultiMedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van bijzondere en ingewikkelde skins voor DNN websites en haar modules.

Modulair systeem

DNN is geheel modulair en daardoor zeer flexibel in het gebruik. Een module kun je zien als een blok met een bepaalde functionaliteit, dit kan bijvoorbeeld het tonen van tekst, een afbeelding of een ander functionaliteit zijn. De basisindeling wordt door de vormgeving bepaald, de inhoud is geheel in handen van de webredactie.
De redactie kan modules plaatsen, vullen, bewerken en eventueel verplaatsen binnen de basisindeling. De indeling en keuzes uit de modules worden samen met u bepaald om zo de mogelijkheden van DNN optimaal te benutten.
Voor veel websites is de standaard functionaliteit van DNN voldoende, is dat niet het geval, dan is DNN uit te breiden.
Er zijn veel aanvullende modules beschikbaar; deze variëren in prijs van 100 tot 20000 EURO (eenmalig).