rss

Nieuws

Alles wat we tegen komen binnen de digitale wereld en een beetje daarbuiten.

Educo Hoofdsponsor Alpe d'Huzes RSG Lingecollege

On mei 12, 2015
3009 Views

RSG Lingecollege zal met 1 team gaan deelnemen aan Alpe d'HuZes 2015. De Alpe d’HuZes vindt dit jaar plaats op donderdag 4 juni.

Voor de mensen die dit niets zegt: Alpe d'HuZes is een beweging die zich keert tegen de ziekte kanker en tegen de onmacht die deze met zich meebrengt. Alpe d'HuZes wil bijdragen deze ziekte onder controle te krijgen, zodat steeds meer mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte in leven blijven. Een enorme sportieve prestatie koppelen aan het zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor KWF, is de opzet van het geheel. Iedere deelnemer fietst of loopt maximaal 6 keer de bekende berg op, met als doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek. Het team zal bestaan uit twee docenten en twee leerlingen uit Sportklas lj 2. Per deelnemer moet een minimaal bedrag van € 2.500 bijeen gebracht worden. Totaal dus minimaal € 10.000.

Naast de twee leerlingen die actief omhoog zullen fietsen, Jasper Beekman en Roos de Bruin. Zullen de andere 26 leerlingen uit 2T5 ook mee afreizen naar Frankrijk. Niet om te fietsen, maar om mee te helpen als vrijwilligers. De hele organisatie draait om vrijwilligers. Alpe d'HuZes kan zoveel leerlingen heel goed gebruiken. Het doel voor de leerlingen is dat ze ondervinden dat het goed is om iets over te hebben voor een ander, daar hoef je niet altijd iets voor terug te krijgen.

Kijk ook een op: onze speciale aktiesiteCommentaar is gesloten

Live Blog Widget

Archief